kyrkjebo.net

" Jeg har sett det, derfor kan jeg fotografere det"

Ein spe start


Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: No such file or directory in /var/www/kyrkjebo.net/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /var/www/kyrkjebo.net/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Hei folkens, då tenkte eg at eg så smått skulle begynne å blogge litt igjen. Har ikkje dei store ambisjonane om å vere fryktleg aktiv, men det er jo kjekt å få vist fram litt bilete og slik i ny og ne. Idag har vore ein slapp dag, eigentleg burde eg nok vore på fjellet, men slik vart det ikkje! Var ute ein tur med kameraet idag, fikk eit bra fuglebilete som du skal få lov å seie kva du meinar om! Blir alltid glad for tilbakemeldingar!

2 thoughts on “Ein spe start

Comments are closed.

hello