kyrkjebo.net

" Jeg har sett det, derfor kan jeg fotografere det"

Draumehelg i Jotunheimen


Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: No such file or directory in /var/www/kyrkjebo.net/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /var/www/kyrkjebo.net/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

I helga var eg og Elisabeth på ein hærleg tur i Jotunheimen med telt. Eg tok ein del bilete på turen, og nokre av dei kan du sjå her. Kan rapportere om lite snø i Helgedalen, vindstille, flott føre og sol i massevis! Litt trøbbel med skibindingar stoppa ikkje oss, Elisabeth la avgårde i skuterspora mot Skogadalsbøen til fots!! Tusen takk til vennlege lokale heltar for lån av truger!

Related Images:

5 thoughts on “Draumehelg i Jotunheimen

  1. Det var verkleg flott og varmt i heimen! Var heldige om kvelden, det kom nokre skyer, noko som gjer det mindre kaldt om natta! 🙂 Snøen minkar fort, no sit eg ute på terassen i t-skjorte og har heimekontor etter at eg var tidleg ferdig på eit møte!

    Bileta er 1280 breie og ca 800 høge(pikslar) så dei med små skjermar og lav oppløysning kan nok slite litt…

  2. Supre bilete, og eg fekk skikkeleg lyst på skitur att 🙂

    Såg ut som det var godt og varmt og flotte turforhold i heimen, men litt lite snø som du skriv.

  3. Og bildene funka forsåvidt.. kanskje bittelitt store i forhold til skjermhøgden men.

  4. Åå.. det såg så flott ut! 😀 Og mange fine bilder som vanleg! Dykk er heldige som fikk ein så fin tur 🙂

    Utrulig deilig med dette fine været. Eg har brukt det til årets første is og gåtur til fløyen! Ikkje mykje snø her omkring 😛

Comments are closed.

hello