kyrkjebo.net

" Jeg har sett det, derfor kan jeg fotografere det"

Bever Fever


Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: No such file or directory in /var/www/kyrkjebo.net/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /var/www/kyrkjebo.net/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Var i bymarka ein dag når eg kom over denne krabaten. Etter 1 time med sniking, finstilling av kamera og 200+ bilete, var resultatet det her. Beklagar nokre uskarpe bilete, var litt vansklig å få fyren(?) til å sitte i ro!

3 thoughts on “Bever Fever

  1. Hallo Frode ! Det hadde vore fint om du tok kontakt med med på mi mail adresse. Dette for å få kontakt med deg utanfor denne bloggen og samstundes fått koordinert interessegruppa for Harastølen. Helsing Lars M Helleland

  2. Tjohei!

    Ja, morro når ein møter på slikt, snakka med ein som sa at det begynte å bli ein del bever i marka. Men skal jo litt til å få knipsa dei såpass bra ja! Ellers har eg bilete av ein liten andefamilie liggande, men dei vart ikkje så bra. Så eg får ut med kameraet igjen:)

  3. Ååå.. han var jo ein fin liten fyr 😀 Litt artig å komme over sånne krabater? Er jo ikkje kvar dag det vil eg tru.

    Fine bilder igjen Frode, berre fortsett med sniking og knipsing!

Comments are closed.

hello